La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Ajuda'ns a fer realitat el nostre projecte d'ajudar les persones grans. Les persones majors en situació de  fragilitat o dependència, com a éssers humans que són, mereixen ser tractades amb igual consideració i respecte que qualsevol altra, des del reconeixement que totes les persones tenim igual dignitat.

La definició de dignitat no és una cosa objectiva, en dependre en últim terme d'on cada persona situem la frontera sobre el que considerem digne o indigne.  El concepte de dignitat ho delimiten els consensos socials, els drets recollits en  la legislació vigent, però també els límits des d'on cada individu conformem el nostre propi concepte de dignitat.

En el que concerneix a l'atenció professional a les persones en situació de  fragilitat o dependència, el tracte digne implica buscar la conjunció de les dues  dimensions de la capacitat personal: l'autonomia i la independència.

 

Comprovant el resultat del campionat de "tir al plat" durant els campionats de la Festa MajorComprovant el resultat del campionat de "tir al plat" durant els campionats de la Festa Major

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?