La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Estem immersos en la implamentació de dos models de qualitat. Per una banda, el model ACP (Atenció Centrada en la Persona) que estem assumint paulatinament i la implementació del qual va començar al 2014. Per altra banda, el model de qualitat en la gestió EFQM (European Foundation for Quality Management), segell que tenim des del febrer de 2016.

Treballar amb nosaltres significa formar part d'una Organització orientada cap a la qualitat, on valorem especialment la capacitat de treballar en equip. Donem molta importància a la formació, per això, quan formis part del nostre equip tindràs la possibilitat d'accedir a formació interna i externa. Si vols, disposem de una plataforma pròpia online - basada en Moodle -  que et permetrà adquirir coneixements amb total flexibilitat d'horaris, lloc, temps de dedicació i continguts.

Si vols treballar amb nosaltres, envia'ns el teu currículum a personal@residenciamontblanc.org i ens posarem en contacte amb tu i podràs formar part de la nostra borsa de treball.

Actualment tenim oberta la borsa de treball per als següents perfils:

  • Gerocultores
  • Oficial de cuina
  • Auxiliar de cuina
  • Neteja

Si tens un altre perfil, no dubtis tampoc d'enviar-nos el teu currículum. 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?